Latest Movie :

SON MEVSİM: ŞAVAKLAR (DEMSALA DAWİ: SEWAXAN) FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


6,9/10

  • Vizyon Tarihi
     (1s 25dk
  • Yönetmen:
    Kazim Öz
  • Oyuncular:
    Aga ErelDilara ErelEmine Erel
  • Tür
    Belgesel




SON MEVSİM: ŞAVAKLAR (DEMSALA DAWİ: SEWAXAN) FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


Kazım Öz'ün yönettiği belgesel film Son Mevsim: Şavaklar (Demsala Dawi: Sewaxan), 14 Mayıs 2010'da Tiglon Film dağıtımıyla Yapım 13 tarafından vizyona çıkarılıyor.Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, son mevsim, şavaklar, demsala dawi, sewaxan.

Fransız ARTE televizyonunun ve Jan Vrijman Fonu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen ve çekimleri bir yıl süren Son Mevsim: Şavaklar, göçebe Şavak topluluğunun yok olmaya yüz tutmuş yaşam tarzlarının, doğayla bağlarının ve kıyasıya mücadelelerinin yanı sıra insani ilişkilerini belgeliyor. Hayvancılıkla geçinen Şavaklar kışları Pertek ve Çemişgezek bölgelerinde yaşıyorlar. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, son mevsim, şavaklar, demsala dawi, sewaxan.

Son Mevsim: Şavaklar belgeselinin çekimleri Şubat 2007 ile Agustos 2008 arasında yaklaşık 19 aylık bir sürede 7-8 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

Uzun süren yapım öncesi çalışmaların ve araştırmaların sonunda, belgesel ekibi Dersim cografyasının dört mevsimini ve göçerlik hayatını Şavaklı bir aile ile birlikte yaşayarak belgeledi.

Çekimler başta Pertek ve köyleri olmak üzere göçerleri takiple Ovacık ve Munzur dağlarının çeşitli bölgelerinde yapıldı.
Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger