Latest Movie :

AT FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


6,8/10

YönetmenAli Özgentürk
YapımcıAli Özgentürk, Kenan Ormanlar
SenaristIşıl Özgentürk
OyuncularGenco Erkal, Güler Ökten, Harun Yeşilyurt, Ayberk Çölok, Macit Koper,Yaman Okay
MüzikOkay Temiz
Görüntü yönetmeniKenan Ormanlar
KurguYılmaz Akdeniz
StüdyoYeni Lale
CinsiSinema filmi
Yapım yılı1981





AT FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM

At, yönetmenliğini Ali Özgentürk'ün yaptığı 1981 tarihli sinema filmi.
Film, oğlunu okutmak, kendi gibi cahil ve toplumda itilip horlanmış olmaktan kurtarmak isteyen bir babanın öyküsünü anlatır. Baba-oğul İstanbul'a gelirler. Çocuğun parasız yatılı okuyabilmesi için babasız olması gerekmektedir. Küçük oğlunu (Harun Yeşilyurt) okutmak için İstanbul'a gelen ve seyyar satıcılık yapan köy kökenli bir babanın (Genco Erkal) dehşet ve panikle dolu dünyasının dinamik ve etkili bir sinema diliyle anlatan film, birçok özelliğinin yanı sıra oyuncu kadrosu ve oyuncu yönetimiyle dikkat çeker. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, at.
Ali Özgentürk tarafından kariyerindeki ilk uzun metraj filmi olarak tasarlanmasına rağmen Hazal'dan sonraya sarkmıştır. 1981'in Nisan ayında senaryo çalışmalarına başlanan At'ın çekimleri Ağustos 1981'de gerçekleşti. Hem çekimlerin tamamlanmasından kısa süre sonra Özgentürk'ün gözaltına alınması hem de mali nedenlerle kurgusu uzayan film, Cannes Film Festivali'nin yarışma dışı bölümünde gösterildiği Mayıs 1982'de ancak hazır hale getirilebildi.
Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, at.

  • 1982 Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi 2. Film (Ali Özgentürk)
  • 1982 Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Genco Erkal)
  • 1. Tokyo Uluslararası Film Festivali (1985) - Teşvik Ödülü
  • 1982 Valencia Film Festivali - En İyi 3. Film
Hüseyin (Genco Erkal) ezik, yoksul ve de cahildir. Çocuğu Ferhat (Harun Yeşilyurt), okursa kendi gibi cahil kalmayacaktır. Kendi cahilliğinin ve ezilmişliğinin nedenini böyle yorumlayan Hüseyin, karısını köyünde bırakıp, oğlu ile birlikte İstanbul'a gelir. Hüseyin'in amacı Ferhat'ı parasız olarak bir yatılı okula yazdırmaktır. Ne var ki bir cocuğun parasız yatılı okuması için babasının ölmüş olması gerekmektedir. Şartlar ne olursa olsun Hüseyin kararlıdır. Çocuğunu okutacaktır.. Hüseyin, çok sevdiği oğlunu okutma uğruna kendini mutluluk duyduğu bir ölüme hazırlayacaktır. 19. Antalya Film Şenliği'nde İkincilik ödülü aldı. Genco Erkal, en iyi erkek oyuncu, Güler Ökten en iyi yardımcı kadın oyuncu seçildiler. Ayrıca Valencia'da (İspanya) düzenlenen (1982) Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, at.
Sosyal Medyada Paylaş :

+ yorum + 1 yorum

27 Ocak 2024 13:26

Bulursam izlerim

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger