Latest Movie :

SİS VE GECE FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


IMDB PUANI: 6,9/10

YönetmenTurgut Yasalar
YapımcıZafer Çelik
Turgut Yasalar
Temel Kerimoğlu
Baha Serter
SenaristTurgut Yasalar
Ahmet Ümit (roman)
OyuncularUğur Polat
Selma Ergeç
Ayten Uncuoğlu
Kemal Bekir
Görüntü yönetmeniGökhan Atılmış
KurguMustafa Preşeva
TürüDram, Polisiye
Yapım yılı2007





SİS VE GECE FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM

Sis ve Gece, başrollerini Selma Ergeç ve Uğur Polat'ın paylaştığı Ahmet Ümit’in beğenilen romanı Sis ve Gece’nin beyazperde uyarlaması olan film2007 yapımı Turgut Yasalar'ın senaryolaştırıp yönettiği bir filmdir. Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. Sis ve gece filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça yerli yapım olarak seyredilmektedir.

Gizli servis elemanı olan Sedat, iş ve özel hayat sorunları arasında sıkışıp kalmış, oldukça sıkıntılı günler geçirmektedir. Bir süre evvel, amiri olan yürekten bağlı olduğu Yıldırım’ın öldürülmesinin yıkımını üzerinden atamamışken sevdiği kadın Mine’nin de ortadan gizemli bir şekilde kaybolması, hayatını kabusa çevirir. Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. Sis ve gece filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça yerli yapım olarak seyredilmektedir.
 Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. Sis ve gece filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça yerli yapım olarak seyredilmektedirSedat, Yıldırım’ın kendi teşkilatı tarafından öldürüldüğüne inanmakta ve Yıldırım’a olan bağlılığının kendisinin de teşkilat içinde pasifize edilmesine neden olduğunu düşünmektedir. Bütün bu buhranlı dönemlerde, içinde olduğu ve ailesinin de dolduramadığı boşluğu tek bir insanla kapatabilir. Resimöğrencisi olan Mine, Sedat’ın hayata tutunmasının tek dayanağı olmuştur. Ama artık o da yoktur ve bütün sevdikleri, hayatından teker teker çıkıp gitmektedir.
  • 2007 Ankara Uluslararası Film Festivali, "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" Ödülü, İlyas Salman
  • 2007 Ankara Uluslararası Film Festivali, "En İyi Görüntü Yönetmeni" Ödülü, Gökhan Atılmış
  • 2007 Antalya Altın Portakal Film Festivali, Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması adaylığı
  • 2007 Uluslararası İstanbul Film Festivali, "Altın Lale" adaylığı
Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. Sis ve gece filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça yerli yapım olarak seyredilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger