Latest Movie :

PRESS FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM



6,9/10
YönetmenSedat Yılmaz
SenaristSedat Yılmaz
OyuncularAram Dildar
Engin Emre Değer
Kadim Yaşar
Asiye Dinçsoy
Bilal Bulut
Tayfur Aydın
Mahmut Gökgöz
Görüntü yönetmeniDemir Gökdemir
Sanat yönetmeniNevin Doğan
KurguSedat Yılmaz
DağıtıcıTıglon
CinsiSinema filmi
TürüDram, Politik
RenkRenkli
Yapım yılı2010


PRESS FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM



Press, yönetmen Sedat Yılmaz'ın ilk sinema filmidir.
Film, 1992 yılında Özgür Gündem gazetesinin Diyarbakır bürosunda çalışan gazetecilerin bölgede mesleklerini icra etme koşullarını konu almaktadır. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, PRESS.
Galası 12 Ekim 2010 tarihinde 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gerçekleşmiştir.
  • 22. Ankara Uluslararası Film Festivali
  • Umut Veren Yeni Yönetmen Ödülü (Sedat Yılmaz)
  • Onat Kutlar En İyi Senaryo Ödülü (Sedat Yılmaz)
  • Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Ödülü (Aram Dildar)
  • 30. Uluslararası İstanbul Film Festivali
  • Jüri Özel Ödülü (Sedat Yılmaz)
  • Jüri Özel Ödülü (FACE) (Sedat Yılmaz)
  • Fipresci Ödülü (Sedat Yılmaz)
  • 44. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri
  • En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu Odulu (Asiye Dinçsoy)
  • 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali
  • Jüri Özel Ödülü (Sedat Yılmaz)
  • Behlül Dal Jüri Özel Ödülü (Aram Dildar)
Press seyircisini ülkenin karanlık dönemlerinden birine, karışıklıkların ve çatışmaların yaşandığı 90'lı yıllara götürüyor. Diyarbakır'da yaşanan insan hakkı ihlallerini haber yapan bir grup gazeteci, olan biteni duyurmaya çalışıyordur. 
Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, PRESS.
İstanbul'da çıkan Gündem gazetesinin Diyarbakır şubesinde çalışan 7 kişiden biri olan Faysal, orduyla bağlantısı olan bir çetenin izine rastlar. Birçok faili meçhul cinayetin zanlısıdır bu kişi. Haberden sonra ölüm tehditleri almaya başlayan Faysal korkmadan bu haberin ve çetenin peşinden gitmeye kararlıdır. 

Fakat önünde başta teknik olanaksızlıklar olmak üzere pek çok engel vardır. Bürokratik işlerden tutun da, çekilen fotoğrafları basabilecek bir yer bulmak ya da bunları İstanbul'a gönderilmek için önlerine çıkan tüm engelleri aşmak zorundadırlar...
Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, PRESS.

1990’ların ilk yarısında, bir avuç gazeteci Diyarbakır’da yaşanan insan hakları ihlallerini dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. 18 yaşındaki Nazım her gün gazete bürosunu açar, ortalığı temizler, gazete dağıtımıyla uğraşır. Hafız, beş köylünün kaybolması olayını araştırırken bir çetenin izlerine rastlar. Gazete bir yandan teknik olanaksızlarla uğraşmakta, bir yandan da yaptığı cesur haberler yüzünden çeşitli engelleme girişimleriyle karşılaşmaktadır. Tehditlerin ve saldırıların artmasının ardından geceleri büroda kalıp nöbet tutmaya gönüllü olan Nazım, gündüzleri de gazeteciliği öğrenmeye çalışmaktadır. Gazetenin Diyarbakır’da bayilere dağıtılmasının da engellenmesi üzerine, gazete ekibinin okurlara ulaşmak işin yepyeni yöntemler bulması gerekecektir. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, PRESS.

Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger