Latest Movie :

KÜÇÜK GÜNAHLAR FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, FULL, TEK PARÇA OLARAK


KÜÇÜK GÜNAHLAR 2011

PUANI: 4,2/10

KÜÇÜK GÜNAHLAR FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, FULL, TEK PARÇA OLARAK


Küçük günahlar filmini izle online, hd, dvd, fullve tek parça olarak. Yorgun ve umutsuz genç reklam grafikeri melik, yalnızca gününü yaşamakta, arada bir ajansın sahibesiyle sevişmektedir. Barda tanıştığı avukat  Seçil’le de ilişkisi vardır.  Sokakta gördüğü, öğrenci tipli ve ‘Şehirler bana bir tuzak’ modundaki Kürt kızı Şilan’a da hiç tanımamasına rağmen aşıktır. Şilan ise 12 Eylül’ün gadrine uğramış, ruh sağlığı yerinde olmayan emekli solcu, yaşlı başlı eski reklamcı İsmet’le, aynı yatağı paylaşmak dahil tuhaf bir beraberlik içindedir.
Şilan, Kürt gerillası olduğunu anladığımız ağabeyi nedeniyle polis tarafından takip edilmektedir.  Sinema yazarı-edebiyatçı-belgesel yönetmeni olarak tanıdığımız Rıza Kıraç’ın, ilk uzun metraj öykülü filmi “Küçük Günahlar”da büyük oynadığı ama ne yazık ki kaybettiği söylenebilir. ‘Büyük oynamak’, senaryoya da imza atan Kıraç’ın, 12 Eylül, Kürt sorunu, reklam dünyası, vicdan muhasebesi gibi gerçekten büyük ve derin mevzuların tümüne dair bir şeyler söyleme çabasından kaynaklanıyor. Küçük günahlar filmini izle online, hd, dvd, fullve tek parça olarak.

Kendisini dörtgen, hatta beşgen olmaya zorlayan bir aşk üçgeni çerçevesinde derin mevzular…


Ancak bu çabanın iyi  çizilmemiş karakterler aracılığıyla ve iç açılarında ciddi bir dengesizlik gözlenen, üstelik de sınırlarını dörtgen, hatta beşgen olmaya doğru zorlayan, kısacası zorlama bir ‘aşk üçgeni’ etrafında sergilenmesi, “Küçük Günahlar”ın temelinde sürekli sarsıntı yaşanmasına yol açıyor.  Küçük günahlar filmini izle online, hd, dvd, fullve tek parça olarak. Üstelik bu sarsıntı kesintisiz sürüyor. Öyle ki anlattığı öykü yüzde 100 gerçek bile olsa, “Küçük Günahlar” gerçekçi anlatım tutturup inandırıcı olabilmeyi çok az sahnesinde başarabiliyor.
Kendi adıma, yıkkın, bıkkın, bitkin, yenik eski devrimci tiplemelerinden ve ‘yorgun aydın şurubu’ nitelikli filmlerden hayli sıkılmış durumdayım. Rıza Kıraç’ın çok daha iyi filmler çekeceğine inanmakla birlikte, “Küçük Günahlar” dolayısıyla, “Yenilmiş asilere çiçek verelim!” değil, “Veyl mağluplara!” demek zorundayım. Esra Ruşan ve Berke Üzrek gayet iyiler. Küçük günahlar filmini izle online, hd, dvd, fullve tek parça olarak. Tülay Günay ise onlardan biraz daha iyi. Macit Koper, filmografisinin en kötü performansını sergiliyor. 
ARKA PENCERE DERGİSİNDEN ALINTIDIR.

Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger