Latest Movie :

HAZAN MEVSİMİ FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM



hazan mevsimi filmini izle

IMDB PUANI: 6,3/10
YönetmenMehmet Eryılmaz
YapımcıÇan Film Ltd.
Cavide Ekiz
SenaristMehmet Eryılmaz
(Tamer Baran'ın katkılarıyla.)
OyuncularZümrüt Erkin
Fatih Al
Erol Babaoğlu
Tarık Köksal
Ahu Sıla Bayer
Erol Tezeren
Halil Kumova
Figen Yalçın
MüzikTaner Sarf
Görüntü yönetmeniBehiç Gülsaçan
KurguMehmet Eryılmaz
Uğur Hamidoğulları
DağıtıcıBir Film
CinsiSinema filmi
TürüDram, romantik
RenkRenkli
Çıkış tarih(ler)i 29 Şubat 2008




HAZAN MEVSİMİ FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, FULL VE TEK PARÇA OLARAK

Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikâyesi, 2007 Türkiye yapımı Mehmet Eryılmaz filmidir. Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmidir. Türkiye'de 29 Şubat 2008'de gösterime girdi. Yol işçisi Cemal'le panayırlarda şarkıcılık yapan Nurşen'in aşk hikâyesini anlatır. Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. 
Dört ayrı panayırda çekilen filmde profesyonel oyuncuların yanında, gerçek panayır çalışanları da rol aldı.
Cemal (Fatih Al) panayırın yakınlarındaki bir inşaatta çalışır. Bir gün gittiği panayırda şarkıcılık yapan Nurşen'le (Zümrüt Erkin) tanışır. Aralarında zamanla bir aşk doğar. dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle Bu arada Cemal inşaattaki problemler, Nurşen ise kendisine ilgi duyan Kumarcı Ali'nin (Erol Babaoğlu) baskısı nedeniyle huzursuzdur. Cemal'le Nurşen birlikte bir hayat kurmayı hayal etseler de bunu gerçekleştirmek, ikisi de bir yerlerde kök salamamış bu iki insan için kolay olmayacaktır. Hazan mevsimi filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça olarak.

Bu, birbirine umutsuzca aşık olmuş iki insanın bir panayırda geçen hikayesidir. Dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle. 
Panayırın yakınındaki inşaatta çalışan Kemal ile, bulduğu her panayırda çalışan gezgin şarkıcı Nurşen’in hikayesi.


İkisi de bir yerde kök salamayan, rüzgar nereden eserse oraya savrulan insanlar.Her ne kadar renkli ve eğlenceli bir hayat  olduğu sanılsa da, panayırda çalışmak hiç de göründüğü gibi değil.Hazan mevsimi filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça olarak.


Panayırlar, ortaçağdan kalma pek çok zenaat gibi, yok olmaya yüz tutmuş kültür miraslarımızdan biridir. Bu yok oluş, panayır sistemi içinde ezilen insanların arasında şiddet dolu ve dengesiz ilişkiler yaratmaktadır.


“Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikayesi” kendi tarzındaki yerel dili çok iyi kullanan ve titizlikle kaleme alınmış bir modern çağ peri masalıdır.Panayırın görsel tanımlamalarının çarpıcılığının yanında, bu küçük insan grubunun arasındaki patlayıcı ilişkiler müşfik ve insancıl bir yaklaşımla yorumlanmıştır.Hazan mevsimi filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça olarak.


Film, alt okumalarında, umutsuzca birbirine aşık olan bu iki insanın,çektikleri ızdırap ve acının kökeninde, aslında dağılan ve çözülen ilişkilerin, yok olan kültürel ve insani değerlerin  yarattığı karmaşanın  olduğunu hissettirmekte. Ama yine de finalde insanlığın geleceğinden  umudunu kesmemektedir.


Bir taşra eğlencesi 
 dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle 'Hazan Mevsimi' iki koldan ilerliyor; ana arterde hikâyeyi sürükleyen iki 'yersiz yurtsuz'u görüyoruz, fonda ise hem bu tür imkânsız aşklara vurgu var, hem de artık tarih sahnesinde silinmekte olan panayır kültürüne... Küçük kasaba insanının en büyük yaz eğlencesi olan ve her şeyiyle bambaşka bir hayatı, gündelik rutinin içine sokan bu sirk tadındaki organizasyonun taşradaki etkisinden dem vuran film, öte yandan küçük insanların kirlenmiş bir dünyaya karşın hâlâ masumiyetini kaybetmemiş yanlarını ve hesapsız kitapsız aşklarını önümüze atıyor. Hazan mevsimi filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça olarak. Peki inandırıyor mu? Filmin mütevazı ama etkileyici dili, sadeliği, ölçülü oyunculukları ve panayır ortamını bildiğini gösteren detayları, 'Hazan Mevsimi'nin çekici kılıyor. Hatta kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim ki; Eryılmaz'ın yapıtı 2008'in şu ana kadar gösterime giren en iyi filmi. 
dvd film, filim izle, film izle full, filmini izle, flim, izle film, online film, sinema film izle, türk filmi izle

Hazan mevsimi filmini izle online, hd, dvd, full ve tek parça olarak.
Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger