Latest Movie :

A.R.O.G. FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


7,0/10

YönetmenAli Taner Baltacı
Cem Yılmaz
YapımcıMurat Akdilek
Cem Yılmaz
SenaristCem Yılmaz
OyuncularCem Yılmaz,
Özge Özberk,
Ozan Güven,
Zafer Algöz,
Hasan Kaçan
Nil Karaibrahimgil
MüzikJingle House
Görüntü yönetmeniSoykut Turan
Sanat yönetmeniHakan Yarkın
DağıtıcıUIP Filmcilik
CinsiSinema filmi
TürüKomedi
RenkRenkli
Yapım yılı2008
Çıkış tarih(ler)i5 Aralık 2008



A.R.O.G. FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM



Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.. A.R.O.G (tam adıyla A.R.O.G: Bir Yontma Taş FilmiCem Yılmaz'ın yazıp Ali Taner Baltacı ile birlikte yönettiği 2008 yapımı bilim kurgu vefantastik komedi filmidir.[2] Oyunculardan Cem Yılmaz; Arif, Logar ve Kaaya rolünü, Ozan Güven, Taşo rolünü, Zafer Algöz, Karga rolünü, Özge Özberk, Ceku rolünü, Nil Karaibrahimgil, Mimi rolünü ve Özkan Uğur Dimi rolünü canlandırmıştır. Film, G.O.R.A. filminin ana karakteri Arif'in Yontma Taş Devri'nde geçen yeni macerasını konu almaktadır. 5 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girmiştir. Film G.O.R.A filminin devamı olarak tanımlansa da Cem Yılmaz bu filmin G.O.R.A. 'nın devamı olmadığını, başlı başına ayrı bir film olarak çekildiğini dile getirmektedir. A.R.O.G ismiyse G.O.R.A.'nın tersten yazımıdır.Halı satıcısı Arif (Cem Yılmaz), kahramanlıklarıyla G.O.R.A. gezegeninde yalnızca dost edinmekle kalmaz, bol bol düşman da edinir. Yaptıkları yüzünden düşmanlarının gazabını hissetme zamani gelmiştir: Komutan Logar Arif’i bir zaman makinesiyle 1 Milyon yıl geriye, taş devrine ışınlar.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
Burada Arif kendine olan sonsuz güveni sayesinde halkın arasına karışır. Elbette mağara adamları için bu karşılaşmanın etkisi büyük olur ve yaşamlarında açık büfe, fıskiye gibi yeniliklerle medeniyetle biraz erken tanışırlar.
Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.Arif taş devrinde çabuk arkadaş edinse de, tek isteği bir an önce şimdiki zamana, hamile karısı Ceku’nun (Özge Özberk) yanına dönmektir. Bunun için, bir zaman makinası yapmak üzere baş döndürücü hızda bir teknolojik ilerlemeden başka bir şeye ihtiyacı yoktur. Artık tek amacı ilkel çağdaşlarını çağlar arasında bir bir atlatarak, en kısa sürede bugünün hatta yarının teknolojisine getirmektir.
Arif’in hızlandırılmış evrim süreci, gelişme konusunda farklı fikirleri olan bazı taş devri insanını kızdırmaya başlar. Medeniyetler arasi çatışma nedeniyle Arif kısa sürede, kendi hayalindeki gelecek projesine uymayan bir dizi toplumsal zorlukla karşı karşıya gelir…Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
Cem Yılmaz’ın 2004 yılında büyük gişe başarısı elde eden bilimkurgu komedisi G.O.R.A.’dan dört yıl sonra, bu kült filmin devamı niteliğindeki “A.R.O.G.“, 4 Aralık 2008 tarihinde Avrupa sinemalarında gösterime giriyor. Gişe başarısı G.O.R.A filminden sonra stand-up komedi ustası Cem Yılmaz’dan, kült olmaya aday yeni ve iddialı bir komedi daha.
Cem Yılmaz bu filmde de toplumsal eleştiriyi esprili bir dille birleştirerek, talk showlardan petrol krizine ve hatta töre cinayetlerine kadar, her türlü sosyal konuya göndermeler yapiyor.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
G.O.R.A. uzayın derinliklerinde geçen bir komediyken, bu sefer stand-up yıldızı ve filmin hem yönetmenliğini, hem de başrolünü üstlenen Cem Yılmaz bizi yontma taş devrine götürüyor. 8 milyon Euro’yu aşan bütçesi ile A.R.O.G., Türk sinemasında şimdiye kadar çekilmiş en pahalı filmlerden biri olacak.
Daha gösterime girmeden fragmanları Internet ortamında dünya çapında 10 milyondan fazla kişi tarafından indirilen A.R.O.G. yine rekorlar kırmaya aday.
Avrupa’da her ülkenin kendi dilinde altyazılı 150 kopya ile vizyona girecek olan A.R.O.G. Avrupa’da da büyük ses getirecek.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
Şüphesiz, A.R.O.G. da, bir önceki film G.O.R.A. gibi Avrupa’da Türk sineması için kalite ve komedi açısından yepyeni standartlar belirleyecek.12 Kasım 2004 tarihinde vizyona giren, A.R.O.G'un önceli olan G.O.R.A'nın senaryosunu Cem Yılmaz yazıp, yönetmenliğini Ömer Faruk Soraküstlenmiştir.[3] Cem Yılmaz, 2006 yılında Ali Taner Baltacı ile çektiği Hokkabaz adlı film G.O.R.A'dan başarısız olmasına rağmen G.O.R.A'nın devamı niteliğinde çekilmesi planlanan A.R.O.G filminin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı ile birlikte üstlenmeye karar vermiştir.[4]
Filmin yapım şirketi Fida Film ve CMYLMZ Fikirsanat'tır.[5] Filme Türk Telekom, Avea, TTNET[6] ve Adidas[7] sponsorluk yapmıştır. Film için sponsorlardan çok destek alınmıştır.[8]
A.R.O.G'un hazırlık çalışmalarına Ekim 2007 tarihinde başlanmıştır. Film için 3 dakikalık tanıtım filmi çekilmiştir. Tanıtım filminin ardından filmin çekimi için uygun yer arayışına girilmiş, İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nin geneline yapılan geziler ve araştırmaların sonucu olarak Antalya'ya bağlı Kurşunlu köyü ve Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi filmin başlıca çekim yeri olarak belirlenmiştir. Bu mekanlara Ocak 2008 tarihinden itibaren 40 kişilik bir dekor grubu, yoğun kış koşullarına rağmen filmin senaryosunda geçen belirli tasarım ve uygulamaları inşa etmiştir. Arog Köyü ve Arogan Kalesi, Frig Vadisi olarak bilinen yaylaya inşa edilmiştir. Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
  • Cem Yılmaz- Arif-Kaaya-Logar-Kubar-Enigma
  • Zafer Algöz- Karga-Doktor
  • Özge Özberk - Ceku
  • Ozan Güven - Taşo
  • Özkan Uğur - Dimi
  • Nil Karaibrahimgil - Mimi
  • Rıdvan Dilmen- Rıdvan Dilmen
  • Hasan Kaçan - Cuhara
  • Metin Keçeci - Meto
  • Muhittin Korkmaz - Bidi-Tihulu
  • Sabri Günay - T-Rex (Dinozor)
Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle. Cem Yılmaz, işbilir ve fazlasıyla meraklı karakteri Arif'in uzaydaki maceralarını anlattığı G.O.R.A'yı Ömer Faruk Sorak ile birlikte yönetmişti. Film, komik olmasına komikti ama daha çok skeçler şeklinde ilerliyor ve sinema tadı vermeyi başaramıyordu. Ancak Cem Yılmaz'ın bir sonraki filmi "Hokkabaz"da birlikte çalıştığı Ali Taner Baltacı ile iyi bir ikili oluşturduğu anlaşılıyor. Zira "Hokkabaz", dört başı mamur bir film olarak seyirci ilgisinde G.O.R.A'yı yakalayamasa da gösterildiği yılın en iyi filmleri arasında yer almayı başarmıştı. Yılmaz-Baltacı ikilisi, A.R.O.G'da da bu sinemasal başarıyı sürdürüyor. Filmin, G.O.R.A'dan daha komik olmasının ötesinde çok daha iyi bir sinema örneği olduğunu söylemek gerek. Hiç kuşkusuz filmin komedi gücünün etkili olmasının en önemli sebeplerinden birisi de bu. G.O.R.A'daki gibi sarkmayan, bir önceki ve sonraki bölümlerle bağlantısını koparmayan bir dramatik yapı ve iyi işleyen bir hikâyeye sahip olan A.R.O.G'da bu süreklilik komedi gücünü de artırıyor.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
 
500 bin yıl geriye
Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.Filmin hikâyesi hakkında bilgisi olmayan kaldı mı bilinmez. Çünkü son birkaç gündür, medya bırakalım filmin hikâyesini yazmayı esprileri bile birer birer ifşa ediyor. Bu durum eğer dağıtımcıların bir PR çalışması ise bindikleri dalı kesiyorlar demektir. Yine de kısa bir özet geçersek, G.O.R.A'da âşık olup dünyaya getirdiği Ceku ile mutlu bir evliliği olan Arif'in peşini, G.O.R.A'nın kötü adamı komutan Logar bırakmaz. Dünya'ya gelip Arif'e bir oyun oynayan Logar, kahramanımızı 500 bin yıl öncesine gönderir. Tarih yolculuğunda önce maymunlarla sonra da insanlarla karşılaşan Arif, bir anda kendisini iyilerle kötüler arasındaki çatışmanın ortasında bulur. Arif bir yandan insanlara yeni yeni keşifler sunarak zamanı hızlandırmaya çalışırken öte yandan da kötüler karşısında galip gelmeleri için iyilere destek olur.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
A.R.O.G birbiri peşi sıra patlayan esprilerle sürüp giderken hikâye de bir yandan sorunsuz şekilde akıyor. G.O.R.A'nın fragmanı yayımlanmaya başladığında ortaya çıkan umut, filmi izledikten sonra biraz hayal kırıklığına uğramıştı. Çünkü film bütün barutunu fragmanlarda kullanmıştı. Ama durum bu kez öyle değil, A.R.O.G'da fragmanlardakileri kat kat aşan espriler bulmak mümkün. Cem Yılmaz G.O.R.A'da yaptığı gibi filmlere (özellikle de Hollywood yapımlarına) göndermeler yapmaktan geri durmuyor. "Jurasic Park","Hayalet", "Gözleri Tamamen Kapalı", "300 Spartalı", "Cehennemde İki Devre" ve "Zafere Kaçış" gibi filmler ilk göze çarpanlar. Ancak, Yılmaz bu kez daha önce yapmadığı bir şeyi yapıyor ve politik göndermeler ekliyor filmine. Eğitim sistemi, iktidar mücadelesi, yaratıcılığın kısıtlanması, sanata ve düşünce özgürlüğüne getirilen yasaklar da Yılmaz'ın üslubundan payını alıyor.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
Savaş aracı olarak futbolun seçilmesinin manidarlığı bir yana, erkekler arasındaki iktidar mücadelesinin bu yolla tesis edilmesi gibi göndermeler de filmin ayırt edici unsurları arasında.
 
Espri bombardımanı
Bu özelliklerinin yanı sıra filmin teknik olarak da doyurucu olduğunu söylemek gerek. Bilgisayarda yaratılan görsel efektler filme oldukça başarılı bir şekilde monte edilmiş. Futbol maçı sahnesi biraz uzun tutulmuş olsa da oldukça başarılı bölümler olduğunu ifade etmek gerek. Filmin müziklerinin de iyi olduğunu ekleyelim.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
A.R.O.G ile ilgili olarak söylenebilecek birkaç olumsuz şeyden en önemlisi "espri zamanlaması" konusundaki sıkıntı. Filmde o kadar çok komik unsur kullanılmış ki, bunların bir kısmı hem beklenen etkiyi yaratmıyor hem de fazlalık hissi uyandırıyor. Örneğin, Arif'in bir dakika boyunca hiç ara vermeden birbiri ardı sıra patlattığı esprilere gülen seyirci, çok kısa süre sonra yeni bir dalganın içine itiliyor. Bu durum da bir sonraki dalganın etkisini oldukça azaltıyor. Oysa komedi unsurlarına ara verildiği ve seyircinin bir süre dinlendirildiği anlardan sonra gelen esprilere daha fazla gülündü.Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.
 
‘Hokkabaz'lığa devam edecek mi
Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle.G.O.R.A ya da A.R.O.G, her ikisi de Cem Yılmaz'ın en iyi bildiği işi yaptığı ve hak ettiği karşılığı fazlasıyla aldığı yapımlar oldu. Hiç kuşkusuz Cem Yılmaz bu yolda yürümeye devam edecek. Etmeli de. Zira Cem Yılmaz'ın gözlem ve zekâ ürünü "komikliği"nin, Recep İvedik'in bol küfürlü ve daha çok beden diline dayanan "komedi"sinin rakibi olduğunu bilmek, Türkiye sineması hem de Türkiye mizahı açısından umut verici. arog izle yerli film izle.
Ama Cem Yılmaz'ın "Hokkabaz" ile açtığı yolda da yürümeyi sürdürmesi oldukça önemli. Daha fazla sinema duygusuyla yüklü, film içinde güldürmese de film bittikten sonra gülümseten hikâyeleri de başarıyla anlatabildiğini gösteren Cem Yılmaz'ın bir sonraki filminin adının A.G.O.R ya da R.O.G.A olma ihtimali kadar "Hokkabaz"ın yolundan gittiğini gösteren başka bir yapım olması da Türkiye sineması için iyi bir haber olur. G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz.G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz. arog yerli filmini izle. 

Arog filmi full izle, Arog filmi izle, Arog full izle, Arog hd izle, Arog izle, Arog online izle, Arog oto part izle, Arog tek part izle. AROG filmini izle

Sosyal Medyada Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Film İzle Full Hd İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger